جمعه ۱۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۱
ولی‌فقیه عامل اصلی بقا و اقتدار جهانی ایران است

حوزه/ نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: ایران به یک قدرت اثرگذار در جهان تبدیل شده و عاملی که این انقلاب را به وجود آورد و آن را از انواع آسیب‌ها دور نگه داشت، ولی‌فقیه است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد،حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان در خطبه‌های این هفته نمازجمعه در مصلای الغدیر خرم‌آباد با اشاره به اینکه طی یک سال اخیر جنگ‌های زیادی بر ایران تحمیل شد ،ولی بر قدرت جمهوری اسلامی ایران افزوده شد افزود: قدرت نفوذ ایران افزایش یافت و عاملی که بر مبنای توحید و ایمان به خدا و با حمایت مردم این انقلاب را به وجود آورد و آن را از انواع آسیب‌ها دور نگه داشت، ولی‌فقیه بود.

وی بیان کرد:دشمن از اقتدار و قدرت ایران در همه عرصه‌ها به‌شدت می‌ترسد و به همین خاطر موضوع بمب هسته‌ای را می‌گویند اما اگر ما دنبال سلاح هسته‌ای بودیم تا الان این سلاح را داشتیم، لذا ملت ایران پای انقلاب ایستاده و از نیروهای مسلح حمایت می‌کند و آماده هستند جان خود را در این مسیر تقدیم کنند.

امام‌جمعه خرم‌آباد با اشاره به سالروز قیام ۱۵ خرداد خاطرنشان کرد: نظام سیاسی کشور ما یک نظام مقتدر و ارزشی است و بر پایه توحید برپا شده است، این نظام برآمده از یک انقلاب عظیم است که رهبر انقلاب مرد بزرگی بود که بعد از سال‌ها از رحلت ایشان، تأثیرش را در جهان مشاهده می‌کنیم و پس از رحلت ایشان بود که امام شهید همان راه‌وروش را ادامه دادند.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی بیان کرد:امام راحل چنین انقلاب عظیمی را با اتکا به مردم و توکل به خدا ایجاد کرد، آن زمان شرق و غرب گمان نمی‌کردند چنین انقلابی توسط امام راحل شکل گیرد چراکه آمریکا و هم‌دستانش پهلوی را حمایت می‌کردند ولی جمهوری اسلامی ایران با حمایت مردم شکل گرفت.

وی گفت: دشمنان پس از پیروزی انقلاب به دنبال نفوذ بودند ولی امام راحل اعلام کردند پایه‌های این نظام بر دین و ارزش‌ها بنا نهاده شده است و پس از این بود که انواع توطئه‌ها آغاز شد ولی دشمن نتوانست به اهداف خود برسد.

نماینده ولی فقیه در لرستان بیان کرد: دهه هشتادی و نودی ما اگر حمله دشمن به هواپیمای مسافربری و مدرسه فیاض‌بخش بروجرد را ندیدند ولی جنایت دشمن را در مدرسه شجره طیبه میناب را دیدند که چنین نسلی نفرت از دشمن را همیشه به یاد دارند و هیچگاه فریب شعارهای دشمن را نخواهند خورد.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی گفت: تجربه ثابت کرده دشمنان فقط با زبان زور عقب‌نشینی می‌کنند و در این مدت نقض‌هایی از آتش‌بس را مشاهده می‌کنیم که مردم لبنان در سختی هستند و مردم و نیروهای مسلح آمادگی دارند دشمن را مورد هجوم قرار دهند.

وی با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، گفت: رهبری در سی و هفتمین سالگرد امام راحل پیام مهمی را صادر کردند که باید به‌دقت مورد مطالعه قرار گیرد که نسبت به مردم فرمودند،مردم منشأ قدرت هستند و تاب‌آوری مردم را ضروری برشمردند و تأکید کردند راه مقابله با دشمن، حفظ وحدت و مقاومت است.

امام‌جمعه خرم‌آباد در پایان خاطرنشان کرد: توجه به امور معیشتی مردم یک امر اساسی است و مسئولان باید به امور معیشتی توجه بیشتری کنند که تلاش‌های آنان باید در سفره مردم مشخص شود و باید در این زمینه نظارت‌ها افزایش یابد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha